La cuina del futur no serà com l’hem conegut fins ara. Ja s’ha produït un canvi substancial en la percepció social del fenomen de cuinar. La cuina ha adquirit un prestigi inimaginable fa només uns anys i aquest fet marcarà els esdeveniments del futur. Molts d’aquests canvis ja es produeixen avui i aquesta nova perspectiva va introduint progressivament modificacions en tota la societat a través de la cuina. Els treballs conjunts de cuiners amb historiadors, artistes, arquitectes, químics, metges, farmacèutics, nutricionistes, físics, enginyers, filòsofs i molts altres, que representen disciplines acadèmiques consolidades, farà que l’evolució de la cuina cap al futur rebi un impuls conceptual que revertirà a tota la societat amb la cuina, la ciència i la salut com a eixos bàsics.

Han participat:

Màrius Rubiralta, pel pròleg

Josep Boatella, per la presentació

Tom Hockaday, pel prefaci.

I com a especialistes

 • Carme Ruscalleda, pel capítol 1. Cuinera. Restaurants Sant Pau de Sant Pol de Mar, Sant Pau de Tokio i Moments de Barcelona.
 • Albert Monferrer, pel capítol 2. Veterinari. Director tècnic de BDN Food Solutions.
 • Cristina Andrés-Lacueva, pel capítol 3. Professora i Coordinadora del Grup de Recerca de Biomarcadors i Metabolòmica Nutricional. Departament de Nutrició i Bromatologia. Facultat de Farmàcia. Universitat de Barcelona.
 • Martí Guixé, pel capítol 4. Dissenyador generalista.
 • José Alfonso Canicio, pel capítol 5. Enginyer químic. Professor emèrit de química Industrial de l’IQS. Expert en química fina, extracció natural, medi ambient i aqüicultura.
 • Xavier Costa, pel capítol 6. Director general de Lékué.
 • Felip Fenollosa, pel capítol 7. Director general Fundació CIM – UPC.
 • Josep Mª Monfort, pel capítol 8. Director General de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària de la Generalitat de Catalunya.
 • Jordi Torres, pel capítol 9. Catedràtic de la UPC i BSC, expert en tecnologies avançades de computació i analítica de dades.
 • Àngela Jover, pel capítol 10. Sotsdirectora general de Cuina Justa – Fundació Cassià Just.
 • Ramón Estruch, pel capítol 11. Departament de Medicina Interna. Hospital Clínic. Universitat de Barcelona.
 • Ferran Adrià, per l’epíleg. Cuiner. ElBulliFoundation.
 • Joan Roca, per l’epíleg. Cuiner. Restaurant El Celler de Can Roca.

La cuina del futur publicada a Chile. L’editorial Catalonia de Chile va decidir fer una edició pels països Iberoamericans

Saber més 1

Saber més 2

Saber més 3

Presentacions

Dia 5 de març 2016 a les 18 h La casa del llibre Rambla de Catalunya,37. Barcelona

Dia 15 de març 2016 a les 19 h Llibreria 22 . Girona

Dia 14 d’abril 2016 a les 19 h Llibreria Saltamartí. Badalona

Dia 15 d’abril 2016 a les 19 h Llibreria Caselles. Lleida

Dia 22 d’abril 2016 a les 19 h Llibreries de Capellades.

23 abril Firma amb Carme Ruscalleda de 5 a 6 de la tarda a Rambla Catalunya 20 (entre Diputació i Gran Via)

El viernes 13 de mayo, a las seis de la tarde, en la librería ELKAR. El chef Andoni Luis Aduriz presentó en Donostia La cocina del futuro, el libro de Pere Castells que conceptualiza cocina, ciencia y salud.

Conferencias y La cocina del futuro en Santiago de Chile

Versió kindle

Versión en castellano

https://www.amazon.es/COCINA-DEL-FUTURO-CIENCIA-SALUD-ebook/dp/B01ITNB1CK/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1469259186&sr=8-8&keywords=La+cocina+del+futuro

 

Versió català de “La cuina del futur”

https://www.amazon.es/s/ref=nb_sb_noss?__mk_es_ES=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&url=search-alias%3Daps&field-keywords=La+cuina+del+futur